Wat zeggen anderen?

Ik heb eindelijk na zoveel jaren zoeken mijn weg gevonden naar mijn unieke voedingspatroon, waarin ik me energiek en krachtig voel. Tijdens de begeleiding door Liesbeth geraakte ik 10 kilo kwijt. En daarnaast geraakte ik verlost van mijn reuma, eczeem, haarverlies, oedeem. Mijn energie, focus en concentratievermogen kende nieuwe hoogtes en ik zette deze hernieuwde kracht in het vinden van mijn levensmissie. Liesbeth leerde me ook om mijn mentale patronen rond zelfzorg en voeding te veranderen waardoor het een blijvend succes werd. Zo blij met de stap die ik zette naar deze coaching.

Nathalie Props

Liesbeth is een zeer complete complementaire gezondheidscoach. Zij gaat voor een effectieve oplossing voor jouw specifiek probleem. Voeding is de basis, maar het gaat zoveel verder bij haar. Ze zoekt en vindt totdat jouw energie top is. en daarvoor gaat ze aan de slag met wat zij aangeeft als mijn lichamelijke, mentale en emotionele energie. Daardoor kwam ik eindelijk op mijn droomgewicht, en had ik de energie en focus om mijn eigen business verder uit te bouwen.

Vanessa De Clercq

Voor ik bij Liesbeth aanklopte, was ik helemaal op en voelde me leeg. Ik had de diagnose gekregen van bijnierinsufficiëntie, fibromyalgie & CVS. Daardoor deed mijn lichaam de hele tijd pijn en voelde ik me zo vermoeid dat ik niet meer kon werken en ook thuis mijn huishouden kon ik niet meer. Ik had al vanalles van professionele medische hulp geprobeerd en dacht me bij de situatie te moeten neerleggen. Uit onderzoek bleek ook dat ik met allerlei tekorten zat, en bepaalde belangrijke bloedwaarden raakten maar niet op orde. Daarnaast liep zat ik met moeilijke mentale blokkades en stress, en dit had een groot effect op de kwaliteit van mijn leven. Na 3 maanden coaching door Liesbeth, kreeg ik opnieuw de energie waar ik jarenlang naar op zoek was geweest. Ik was opnieuw klaar om te beginnen werken.In deze tijd verloor ik 20 kilo vetmassa en kreeg ik 6 kilo spiermassa erbij (zonder sporten), en fantastische bloedresultaten zonder tekorten. Ik werkte samen met Liesbeth ook op mijn mentale en emotionele veerkracht en weet daardoor zeer goed hoe ik in balans blijf. Ik heb het gevoel dat ik in die drie maanden mijn leven terug kreeg en daarom kan ik het iedereen aanraden wanneer je worstelt met vinden van jouw unieke en gezonde levensstijl. Liesbeth heeft een zeer warme en persoonlijke aanpak, die ervoor zorgt dat je je direct goed voelt bij haar. Door haar uitgebreide kennis van hoe het lichaam en de geest samenwerken, kom je tot een lange termijn resultaat. Ik sta nog steeds in contact met haar en ze blijft voor me klaarstaan wanneer het nodig is.

Jenny Smets

Wat ben ik blij dat ik een goede 6 maanden geleden besliste om deel te nemen aan de Suikervrij Methode van Liesbeth. Het was een eerste kennismaking met haar aanpak, met haar als empathisch persoon en motiverende, inspirerende coach. Ik stapte vervolgens in haar individueel coachingsprogramma. Wat er volgde was een geweldig coachingtraject waarbij Liesbeth perfect aanvoelde en inspeelde op wat ik nodig had zowel fysisch als psychisch. Met een passie voor coaching, blijft ze zich bijscholen en dat voelde ik in elke les. Liesbeth luisterde en reikte goed onderbouwde handvatten aan zoals bvb gebalanceerde recepten, tips bij emo-eten, hoe ik me mentaal moest voorbereiden op een feestje of weekendje weg. Liesbeth werkte stap voor stap samen met mij een uniek, persoonlijk, gezond en natuurlijk voedingspatroon uit dat echt blijvend kan zijn. Hiertoe ondersteunde Liesbeth me bij het zetten van de juiste mindset wat net de sleutel is voor het resultaat op lange termijn. In amper 6 maanden voel ik me nu veel fitter, energieker. Ik kan heel wat beter slapen en voel me stukken beter in mijn vel. Ik geniet van de complimenten in mijn omgeving en kan de uitspraak van mijn man : ‘Je hebt nu echt een goede coach gevonden!” volop bevestigen. Liesbeth’s coaching gaat zoveel verder dan voeding, ze kijkt naar alle levensaspecten en verbindt het lichamelijke, met het mentale en het emotionele. Daardoor hielp ze me ook met stressmanagement, werkgerelateerde issues en zoveel meer. Ik zette daardoor stappen waarvan ik nooit had durven dromen. Ik ben trots dat ik nu kan zijn en wie ik ben en weet waarvoor ik wil gaan. Van harte dankjewel Liesbeth!

Monique Van Alphen