Wil je graag anders of opnieuw aan de slag?

Dan kan loopbaanbegeleiding, re-integratie-, stress- & burnoutbegeleiding jou helpen.

Je doet je job graag, je bent goed in wat je doet, en toch ... het werkt niet (meer). Je wil het anders. Maar wat dan? ​ Herkenbaar? Ik help je graag!

Loopbaan
coaching

Een loopbaantraject is een traject waarin jij het proces aangaat van nadenken over jezelf, over wat voor jou nodig is om een deugddoend leven te hebben en zet jou in dit alles in actie. 

Zo’n proces aangaan vraagt moed en engagement. Een loopbaantraject bij mij volgen is een positieve, inspirerende en enthousiasmerende aangelegenheid. 

Ik help je helder te krijgen wat jij nodig hebt om voluit te kunnen gaan. Het engagement om dat te gaan creëren ontstaat dan vanzelf. 

Bij de aanvang van het traject stellen we heel helder waar jij als individu (mogelijks) tegen aanloopt. Want om de beste versie van jezelf te zijn moet je in balans zijn: motivatie, energie en context waarin je werkt.

Je gaat steevast naar huis met een checklist (waarover je niet meer wil onderhandelen!), een duidelijk doel … maar bovenal het plezier om met je groeitocht verder te gaan. Want je hebt ook begrepen dat het leven steeds maar door gaat en jij steeds verder groeit, van de ene job naar de andere. Telkens een ervaring rijker. 

Loopbaancheques

Re-integratie begeleiding

Re-integratie coaching kan voor particulieren zeker relevant zijn bij afwezigheid van het werk door burn-out of ziekte. Heel vaak is er een leven ‘voor’ en ‘na’ die gebeurtenis. Dat kan een impact hebben op de betekenis en invulling die je aan werk wil of soms noodgedwongen moet geven.

Het tijdstip wanneer je de coach inschakelt, varieert. Soms is een eerste herstel nodig vooraleer je terug met werk bezig wil zijn. Soms heb je juist aan het begin van de ziekte en behandeling het perspectief nodig van al dan niet aangepast werk. Soms wil en kan je werk verderzetten tijdens de periode van herstel of behandeling, ook al denkt jouw omgeving daar misschien anders over.

Als coach wens ik jou te begeleiden naar een herstelbevordende arbeidsparticipatie. Jou versterken in jouw autonomie en helpen vinden van je nieuwe zelf. Jouw vraag kan betrekking hebben op het uittekenen van aangepast werk, re-integratieproces naar werk, dialoog met jouw werkgever of omgeving, omgaan met veranderingen en emoties, de weg helpen vinden in het administratieve doolhof, praktische regelingen.

Ook bij re-integratie coaching kan de loopbaancheque worden ingezet. Zolang de focus ligt op jouw loopbaanvraag, professionele activering en (re)integratie op de arbeidsmarkt, het nemen van loopbaankeuzes en beslissingen, en het ontdekken- ontwikkelen-versterken van loopbaancompetenties.

Stress- & burnout
begeleiding

Als orthomoleculair therapeut volgens de kPNI (klinische Psycho Neuro Immunologie) begeleid ik jou op lichamelijk, mentaal en emotioneel vlak bij chronische stress en burn-out.

Om dit structureel op te lossen gebruik ik als kPNI-therapeut een wetenschappelijk onderbouwde behandeling, met inzichten uit de sociologie, neurologie, endocrinologie, psychologie en immunologie. Samen stellen we dan jouw uniek kPNI therapieplan op en krijg je opnieuw vat op je leven en je dromen en wensen ivm jouw gezondheid, stress, werk en leven.

Deze unieke combinatie van verschillende vormen van therapie zorgt ervoor dat je snel je kracht kan terugvinden en vanuit deze kracht opnieuw jouw ideale werk-privé balans kan vinden.

 

Wie ben ik?

Vanuit mijn ervaring op de arbeidsmarkt gedurende 16 jaar als leidinggevende binnen de uitzendsector, heb ik een mooie ervaring en inzicht opgebouwd in wat de belangrijke voorwaarden zijn in een gelukkig werk-leven Ik heb ondertussen al honderden mensen begeleid in het vinden van die nieuwe wending in hun loopbaan, verbetering van stress management, optimale energie en productiviteit. Door jouw motivatie, energie en stress te verbeteren kan je opnieuw jouw unieke loopbaan pad bewandelen en jouw potentieel optimaal benutten. Als kPNI therapeut weet ik perfect wat een lichaam en brein nodig heeft om tot de beste versie van jezelf te komen. Ik gebruik een wetenschappelijk onderbouwde aanpak met inzichten uit sociologie, neurologie, endocrinologie en immunologie, zodat je vanuit een diepe kennis tot een blijvend resultaat komt.

Mijn begeleiding

Zonder oordeel en alleen om jou in jouw echte kracht te zetten

Plan van aanpak

Afhankelijk van welke begeleiding je nodig hebt, wordt er een plan van aanpak opgemaakt, zodat je stap voor stap naar jouw doel kan toewerken.

Als werknemer of ondernemer kan je beroep doen op mijn begeleiding via loopbaancheques. Je eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en je tweede voor 3 uur. Je betaalt maar 40 euro voor een loopbaancheque.

offline of online

Sessies kunnen zowel ter plaatse bij mij in de praktijk te Asse als online doorgaan.

Ondersteund door een online leerplatform

Alle individuele sessie hebben een ondersteuning via het online leerplatform LiVe Coach Academy.

Getuigenissen

“Door de begeleiding en therapie van Liesbeth kon ik sneller dan voorzien opnieuw aan het werk, na een burn-out. Liesbeth leerde me hoe ik ervoor kon zorgen dat ik krachtig bleef ook in situaties waarin ik uitgedaagd werd, zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel. Ik leerde anders om te gaan met mijn leidinggevende en de werkdruk, waardoor ik meer in evenwicht blijf”
Monique Van Alphen
“Na een burn-out, kwam ik bij Liesbeth terecht, en eindelijk kreeg ik op alle vlakken de mogelijkheid om vooruitgang te boeken. Liesbeth steunde me in elke belangrijke stap die ik zette, ik had van in het begin het gevoel dat ik eindelijk licht zag en tot zover dat ik opnieuw deeltijds aan de slag ging na 3 maand begeleiding door Liesbeth, en mijn manager van mijn ideale takenpakket kon overtuigen, waardoor ik echt met plezier terug aan het werk ben.”
Jennifer Wittamer
Loopbaancheques
Via gemandateerd loopbaancentrum Experts@YourWork

© 2022 All Rights Reserved.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *