In 2 weken aan de slag met jouw overgewicht, stress, energie en suikerinname, via wetenschappelijk, orthomoleculaire methode

Geraak tot 5 kg kwijt in 2 weken! Van doodmoe naar blij & energiek!

Deelnemers aan dit programma
0 +
Totaal aantal kilo’s kwijt in 2 weken
0 +

Wat zijn de voordelen van het volgen van de Suikervrij Methode

Klaar om een leven te leiden vol energie en zonder suiker!

Een unieke methode

Via het online leerplatform, neem ik jou stap voor stap mee op weg. En voor elke stap krijg je een motiverende video en uitleg te zien. Ik geef jou toegang tot een unieke wetenschappelijk onderbouwde aanpak die ervoor zorgde dat ik zelf van mijn jarenlange verslaving af geraakte.

Deep learning

Via inzicht vanuit de orthomoleculaire voedingsleer, leer je meer over bloedsuikerspiegel, insuline ea, zodat je jouw lichaam en brein beter kan begrijpen.

Doe de test!

Krijg toegang tot een unieke test om te weten wat jouw niveau is van insulinegevoeligheid en leer vervolgens hoe jij het snelst en gezondst van suiker verlost geraakt.

Lekkere en eenvoudige recepten

Weekschema's, voeding- en shoppingslijst en leuke en lekkere recepten. Ik heb het jou makkelijk gemaakt.

Tips & tricks voor de moeilijke momenten

Je wordt uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje, gaat op restaurant, of je hebt weinig energie? Dan heb je mijn beste advies om jou hierdoor te helpen.

Emoties & suikerdrang

Ik verzamelde mijn beste tips en aanpak om jouw suikerdrang te overwinnen wanneer jouw emoties in de weg zitten.

Jouw investering is tijdelijk slechts 47€ i.p.v. 97€

Nu tijdelijk met 3 fantastische bonussen!

De Suikervrij Methode programma
(t.w.v. 97€)
Bonus 1: Individuele begeleiding
(t.w.v. 75€)
Bonus 2: Masterclass
(t.w.v. 97€)
Bonus 3: Weekmenu’s
(t.w.v. 27€)

Totale waarde: 296€

Jouw investering vandaag is 47€

296€ 47€

Wie is Liesbeth Vergaelen

Liesbeth studeerde orthomoleculaire therapie volgens de kPNI (klinische Pyscho-Neuro-Immunologie). Daarnaast behaalde ze een diploma als voedingsconsulente volgens de natuurlijke gezondheid en verschillende certificaten rond mindset, stress en het brein.

Ze ontwikkelde de LiVe Coach Academy vanuit de bedoeling om een ondersteuning te bieden aan de therapie die ze geeft. Via haar LiVe Coach Academy hielp ze reeds honderden klanten met het oplossen van allerlei (chronische) gezondheidsklachten. Denk daarbij aan overgewicht, hoofdpijn, vermoeidheid, hoge bloeddruk, cholesterol, energie gebrek, darmklachten, fybromyalgie, CVS, maagklachten, gewrichtsklachten, eczeem,…

Vanuit haar eigen persoonlijke ervaring werd Liesbeth geconfronteerd met de diagnose van ‘Jong dementie’ bij haar mama, en worstelde ze zelf gedurende tientallen jaren met suikerverslaving, eczeem, darmklachten, energiegebrek, ….  Ze genas zichzelf van deze klachten en zocht naar mogelijkheden om de ziekte van haar mama te vertragen. Vanuit de missie om de oorzaken van chronische ziektebeelden aan te pakken, wil ze zoveel mogelijk mensen helpen in het zetten naar de stappen richting een optimale gezondheid zonder ziekte en vol van energie.

Ik ben zo overtuigd van de impact!

Als je toepast wat je in dit programma leert en je ziet binnen 7 dagen geen significante verbetering in jouw drang naar suiker, dan kan je je geld terugvragen.

Getuigenissen over deelname aan de Suikervrij Methode

Veelgestelde vragen

Het programma duurt 2 weken. Na en tijdens deze 2 weken zal je beloond worden met meer (levens)tijd en energie! Bij de start voorzie je best een halve dag om te starten want je doet een aantal testen over de huidige impact van suiker op jouw lichaam zodat je kan starten met de juiste aanpak voor jou en vervolgens de bijhorende boodschappen kan doen. 

Daarnaast zal je beloond worden met meer energie en een betere gezondheid dan daarvoor en dat is deze tijdsinvestering helemaal waard.

We begrijpen dat je al vanalles hebt geprobeerd en het vertrouwen een beetje kwijt bent in een mogelijke oplossing om nu eens eindelijk van die drang naar suiker en het constante ongecontroleerd eten bij stress en nood aan comfort, verlost te geraken. Deze bewezen aanpak is een combinatie van een goed uitgewerkt stappenplan, met inzicht en oplossingen voor mogelijke valkuilen. We zorgen ervoor dat je steeds op voorhand jezelf en je lichaam kan voorbereiden op wat er zal komen, waardoor de kans op slagen, zeer groot wordt. Samen met de ondersteuning van een groep en de mogelijkheid om extra vragen te stellen tijdens een wekelijks ‘vraag & antwoord’ moment, zal je je gedragen voelen doorheen dit programma. Daarnaast zorgen we er ook voor dat je weet hoe je na deze 2 weken verder kan. Het programma blijft gedurende 1 jaar openstaan, zodat je tijdens dit jaar, ook op andere momenten nog eens opnieuw kan deelnemen.  We hebben ervoor gezorgd dat je je ondersteund voelt door lekkere recepten, waaronder heel wat tussendoortjes.

Er bestaat enorm veel wetenschappelijk onderzoek dat bewijst dat suiker aan de basis ligt van heel wat ziektes. Suiker heeft een verwoestende werking op jouw lichaam en ondermijnt jouw immuniteit. En het onder controle brengen en verminderen van de inname van suiker, zal heel wat ziektes helpen genezen en jouw gezondheid verbeteren. Heel wat van onze klanten zien een verbetering in hun gezondheid en bloedresultaten na het volgen van dit programma. Bij het starten van het programma zal je testen doorlopen en zal je doorverwezen worden naar een zachte aanpak waardoor via het voorgestelde stappenplan het mogelijk is om het programma te integreren in jouw levensstijl.

Het is zeker goed dat je al let op jouw suikerinname. Buikvet is een typisch teken dat je toch best je eetpatroon onder de loep neemt. Zonder kennis en begeleiding is het zeer moeilijk om te weten waardoor je niet afvalt. Via dit programma zal te weten komen waar die verborgen suikers zitten en welke alternatieven je kan inschakelen.

Je krijgt onbeperkte toegang tot het hele programma in de LiVe Coach Academy. Je kunt dus alles terugkijken en alle middelen gebruiken zolang je wilt.

© 2023 All rights Reserved – Livecoach.be