Start jouw zomer energiek en gezond via ‘De Suikervrij Methode’

Orthomoleculair gezondheidsprogramma: De Suikervrij Methode

Geraak van jouw constante suikerdrang verlost via een unieke wetenschappelijk onderbouwde methode. En reset jouw brein en lichaam op een gezonde manier.

Waarom dit programma kopen?

Getuigenissen

“Ik ben ondertussen een jaar verlost van mijn constante drang naar suiker, energiedips, moeilijke huid. Ik geraakte snel al mijn overtollige kilo's kwijt en straal zoals nooit tevoren. ”
Nathalie Props
“Ongelooflijk hoe ik ondertussen verlost ben van mijn emo-eten! Sinds ik jouw programma volg heb ik mijn mindset volledig kunnen veranderen. Als ik stress voelde ging dat jaren gepaard met emo-eten. Ongelooflijk hoe snel ik hier vanaf ben! En op mijn weegschaal zie ik ook het verschil!! 😃 Zo blij dat ik de stap gezet heb!”
Vanessa De Clercq
“Eindelijk kreeg ik een duidelijk zicht op de verborgen suikers in mijn voeding. Door eerst de testen wat de impact van suiker was op mijn lichaam wist ik waar te beginnen. Door een eenvoudig stappenplan, weekmenu's en recepten plus shoppingslijst, is het echt leuk en makkelijk. Zonder dat ik het besefte was ik hierdoor 4 kg kwijt in 2 weken tijd. Liesbeth geeft ook een stappenplan hoe verder te gaan na de 2 weken en daardoor verloor ik al mijn overtollig gewicht en zijn mijn bloedwaarden nog nooit zo goed geweest. ”
Houda Ben El Fkih
Ik ben zo overtuigd van de impact!

Als je toepast wat je in dit programma leert en je ziet binnen 7 dagen geen significante verbetering in jouw drang naar suiker, dan kan je je geld terugvragen.

Jouw aankoop wordt ondersteund door:

Show Order Summary
€ 47
Product Subtotal
De Suikervrij Methode  × 1  47
Subtotal  47
Total  47

Jouw account bij LiVe Coach

Jouw klantgegevens

Suiker heeft meer dan 50 verschillende (verborgen) namen, dus je kan zonder het te weten suiker maar ook andere toxines binnenkrijgen. In deze cursus ‘Etiketten lezen’ leer ik jou hoe je snel en eenvoudig kan nakijken of een voedingsproduct past binnen jouw nieuwe gezonde voedingsstijl.Learn More
Heb je behoefte aan meer inspiratie voor gezonde én lekkere tussendoortjes zonder suiker (die je kinderen ook zullen lusten)? Dan kan dit e-book met meer dan makkelijke 50 recepten voor het hele gezin, jou zeker helpen! Learn More

Jouw bestelling

Product Subtotaal
De Suikervrij Methode  × 1  47
Subtotaal  47
Totaal  47

Betaling

  • Betaal met je creditcard via Stripe.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw bestelling te verwerken, uw ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons privacybeleid.

© 2022 LiveCoach.be - All rights reserved.