Hallo!

Nice to meet you!  Ik ben Liesbeth, trotse echtgenote en mama van 2 (bijna) tiener kinderen. 


Vanuit mijn rol als leidinggevende binnen de uitzendsector heb ik er reeds 17 jaar ervaring als coach opzitten, waarbij ik zowel mijn collega’s als mijn kandidaten in hun kracht heb leren zetten. Door hen te laten kijken door een andere bril naar zichzelf en hen inzichten te geven, hielp ik hen groeien. En door hen heb ik mijn eigen kracht en toegevoegde waarde ontdekt. Iedere keer dat ik die groei zag gebeuren en dat er lichtjes in hun ogen kwamen, kreeg ik een kippenvel moment. 


Ook als ik in contact was met bedrijven en een steentje kon bijdragen in het verbeteren van hun werking, haalde ik daar een zeer grote voldoening uit. Van daaruit was de stap naar loopbaan en corporate coach een evidentie.


Maar waarom dan voeding? Bijna 15 jaar geleden werd er bij mijn moeder, jong dementie vastgesteld. Waarom!? Mijn mooie, krachtige, intelligente, zeer mondige en zelfstandige moeder die plots hulp nodig had om haar zinnen af te maken. Ik wou weten waarom zij deze ziekte had gekregen en hoe we de voortgang van ziekte zoveel mogelijk konden vertragen. Voeding bleek een heel bepalende factor te zijn.Gedurende de afgelopen 10 jaar vergaarde ik de diploma’s en kennis om anderen inzicht te geven in een optimale levensstijl waarin welvaartsziektes, zoals alzheimer, diabetes, ea geen plaats kennen. 


En daar wil ik zoveel mogelijk mensen bij helpen. Zien we elkaar binnenkort? 

Contact