Over mij

Hallo!

Nice to meet you!  Ik ben Liesbeth, trotse echtgenote en mama van 2 (bijna) tiener kinderen. 

 

Vanuit mijn rol als leidinggevende binnen de uitzendsector heb ik er reeds 17 jaar ervaring als coach opzitten, waarbij ik zowel mijn collega’s als mijn kandidaten in hun kracht heb leren zetten. Door hen te laten kijken door een andere bril naar zichzelf en hen inzichten te geven, hielp ik hen groeien. En door hen heb ik mijn eigen kracht en toegevoegde waarde ontdekt. Iedere keer dat ik die groei zag gebeuren en dat er lichtjes in hun ogen kwamen, kreeg ik een kippenvel moment. 

 

Coaching en mensen laten stralen maken deel uit van mijn DNA. Energie, focus, je doelen bereiken, trots zijn op wat je bereikt en daarmee je dierbaren inspireren, laat ons hart wat sneller kloppen. Een evenwicht vinden in je leven, je lichaam en je geest is hét belangrijkste ingrediënt tot geluk en succes. En daar help ik graag aan mee, zowel voor jou als individu als voor jullie als groep en bedrijf. 

 

Maar waarom dan voeding? Bijna 15 jaar geleden werd er bij mijn moeder, jong dementie vastgesteld. Waarom!? Mijn mooie, krachtige, intelligente, zeer mondige en zelfstandige moeder die plots hulp nodig had om haar zinnen af te maken. Ik wou weten waarom zij deze ziekte had gekregen en hoe we de voortgang van ziekte zoveel mogelijk konden vertragen. Voeding bleek een heel bepalende factor te zijn. Gedurende de afgelopen 10 jaar vergaarde ik de diploma’s en kennis om anderen inzicht te geven in een optimale levensstijl waarin welvaartsziektes, zoals alzheimer, diabetes, kanker ea geen plaats kennen. 

Ondertussen hielp ik al honderden klanten en verschillende bedrijven in het vinden van meer balans in lichaam en geest zodat er meer energie kan stromen en dromen kunnen waargemaakt worden.

 

En daar wil ik jou ook bij helpen. Zien we elkaar binnenkort? 

Contact