Eet gezond. Leef gezond.
Het Leef & Eet programma is geen dieet.

Het leert je op een evenwichtige gezonde manier te eten met de juiste balans tussen de nodige voedingselementen (eiwitten, vetten en koolhydraten) en de juiste voedselcombinaties.  

Het Leef & Eet programma voorziet het lichaam van alle nodige bouwstoffen om optimaal te kunnen functioneren want de juiste voeding is daarbij van het allergrootste belang. Het zorgt namelijk voor een optimale balans in het zuur-base evenwicht, het werkt hormonaal regulerend, het zorgt voor een gezonde darmflora, voor een stabiele balans van de bloedsuikerspiegel en een sterk immuunsysteem.  

Het Leef & Eet programma is een ontgiftingsproces waarbij je de afvalstoffen in je lichaam gaat afvoeren. Dit gebeurt op vlak van de darmen, de bloedvaten en vetopslag.

Dat kan interessant zijn voor iemand die wil afslanken of voor iemand die gezondheidsklachten heeft. Denk daarbij aan hoofdpijn, vermoeidheid, hoge bloeddruk, cholesterol, energie gebrek, darmklachten, fybromyalgie, CVS, maagklachten, gewrichtsklachten...

Leef & Eet maakt een goede combinatie tussen eiwitten, vetten en koolhydraten waardoor er een optimaal verbrandingsproces ontstaat.

Dat proces zorgt ervoor dat we onze afvalstoffen afvoeren en dat we de bloedsuikerspiegel in balans houden. Want door een sterke stijging van de bloedsuikerspiegel ga je namelijk vet opslaan en krijg je daarnaast ook honger, net dan grijp je naar de verkeerde voeding en dat willen we vermijden.

Het Leef & Eet programma herstelt je stofwisseling en dat is zo belangrijk om nadien stabiliteit te kunnen opbouwen.

Tijdens het ganse traject gaan we de ontgifting ondersteunen door enkele belangrijke voedingsstoffen toe te voegen zodat je lichaam niets te kort komt. Alleen zo kan een gereinigd lichaam gezond en slank zijn en het ook blijven!